Apple ще спре продажбите в САЩ на две от най-новите си

...
Apple ще спре продажбите в САЩ на две от най-новите си
Коментари Харесай

Apple взе изненадващо решение да постави на пауза някои продажби на часовници преди Коледа заради патентен спор

Apple ще спре продажбите в Съединени американски щати на две от най-новите си версии на Apple Watches заради спор за интелектуална благосъстоятелност по отношение на тяхната функционалност Blood Oxygen, сподели компанията.

Решението произтича от две заповеди, издадени от Комисията за интернационална търговия на Съединени американски щати на 26 октомври, които ще лимитират способността на Apple да продава артикули, които употребяват функционалността Blood Oxygen след противоречие по отношение на интелектуалната благосъстоятелност сред Apple и Masimo, компания за медицински технологии.

Съединени американски щати. клиентите няма да видят смяна в достъпа си до закупуване на всеки часовник до четвъртък. Онлайн продажбите на Apple Watch Series 9 и Apple Watch Ultra 2 стопират в 15:00 часа. Четвъртък и в магазините след неделя.

Белият дом разполагаше с 60 дни, с цел да прегледа рестриктивните мерки съгласно разпоредбите на ITC или до 25 декември, само че Apple сподели, че е почнала паузата рано, с цел да подсигурява, е в сходство с поръчката, в случай че решението на ITC се резервира.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР